Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D

Unlock Your Purpose eCourse

You probably have arrived at work on a Monday, sighed and trudged through your day. This is what a lot of us do because that’s what we’ve been taught. We torture ourselves so we can save enough money to be happy. Work doesn’t need to feel this way. When we work happy, work stops being a chore and becomes a pleasurable endeavor.

That’s why I created an E-Course that will help people discover your purpose. I created this course to help anyone do work that they truly care about. We all have basic needs. The only person who can fulfill your needs is you. It all comes from knowing what you need to make happiness a consistent reality.

You must work on yourself. That starts by understanding what you want out of your career. Before you can take any action this is the most important step. In this course I’ll explain how to create a Happiness Map. It’s visual representation of what actions you can take to get more happiness out of your career.

Bonus – Unlock Your Superpowers Guide

You’ll also receive the 23 page Unlock Your Superpowers Guide. That walks you through the idea of a superpower, how other  smart people have leveraged their superpowers and how you can too.

Unlock-Your-Superpowers-Cover-100

Where Has the Fun Gone?

We think we know what will make us happy, but life changes too quickly for us to keep up. We become more rigid, trying to keep life consistent, instead of allowing our minds to be flexible to our circumstances.

It’s not about finding rules, steps and guidelines to be happy at work. It’s about adapting to our work and finding work that excites us to our core. This is what will allow for maximum enjoyment.

The E-Course is designed to help you uncover the “core you” that has been ignored. You have the ability to be happy at work. You just need to figure out how to work on projects that excite you, and to do so more often.

If you sign up for this free E-Course you will understand your purpose and be ready to unlock your career superpowers. You will probably want to save these in a separate folder to make sure you can reference them at your convenience.

Free Unlock Your Passions eCourse

Name:
Email:

We hate spam and will only treat your like superman protects Lois.

 

Good luck and stay in touch. I can’t wait to see your Career Happiness Map.