Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco 210-250 dumps Data Center Networking Version: Demo

QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE

QUESTION 2 What is the minimum number of disks 210-255 dumps that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB

QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. 200-150 dumps VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage Correct Answer: C

QUESTION 5 Which two terms can take the place 200-125 dumps of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. anyCorrect Answer: BC

QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port Correct Answer: BD

QUESTION 7 Which two options 300-160 dumps are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static Correct Answer: AD

QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 Correct Answer: CE

QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco 300-165 dumps Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 Correct Answer: A

QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured 400-201 dumps during this setup process? A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDCCorrect Answer: CD

QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network 300-170 dumps communication is depicted? A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A

QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on 300-175 dumps all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. D. Discard the frame. Correct Answer: C

QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D

QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco 300-180 dumps Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D

Small Steps Every Single Day

This site is a passion project that I love so much. I’ve helped thousands of people work happier and eventually I want to offer books, courses, etc., but not yet. I’ve tried a few things, but right now I’m offering speaking and workshops, not products.

People need to know how important it is that they use their superpowers in their career and I feel lucky to have this conversation with people on a daily basis.

Right now most of my time goes to delivering great content and working on Domino Connection (customer connection company). Domino Connection brings in 95% of my revenue, so I try to spend at least 90% helping out clients there.

I still write about happiness there, but through a marketing lens. Like this post about the ROI of Delivering Smiles.

With that being said I still take small steps every single day to improve Work Happy Now, from publishing content to posting on WHN Facebook wall.

Ok, so this leads to I’m updating the website, so it’s easier to navigate and easier on the eyes.

I would really like your feedback.
New-Work-Happy-Now-Banner
What do you think of this new logo my designer and I have been working?

We are planning on making this change either today or tomorrow. So very soon.

Do you like the colors?

What could be improved?

Please let me know in the comments section below.

Comments

  1. The logo looks great. Have you tried using slightly brighter colors? Personally, I’m not sure the logo will make a big difference. In my opinion, the reason most of your readers keep coming back is the content quality and the emotional connection you create through your posts. Keep up the good work!

    • Karl Staib - The Work Happy Guy says:

      Hi Career Bliss! Thank you. I try to keep creating great content and hopefully it was helped people improve their careers.

  2. Karl,

    I do like the logo. I think the orange color needs to be brighter. Orange is such a great color for energy and happiness (that’s why we all love orange juice so much.) 😀

    The darker red with the grey works very well so I wouldn’t change that. Just if the orange could be a bit brighter I think that would punch it up just a little higher.

    I agree with CareerBliss. I don’t read your posts because of your website / logo / colors. I read because of your posts. You tell real life stories that resonate from your heart.

    Keep it up!

  3. Hey Karl, the logo is impressive and conveying it’s message clearly. As Bliss mentioned, it’s more about you and your thoughts than the logo. Surely you gonna rock here from now. 🙂